Bliv sponsor

Vi tror på at vores by bliver endnu dejligere, når alle virksomheder er forankret lokalt.


Derfor udlejer vi bistader til byens virksomheder.

Hvad får din virksomhed ud af det?

At leje bifamilier er en enkel og stærk CSR mulighed med en stor effekt både miljømæssigt og socialt. En synlig forankring i lokalområdet giver flere glade medarbejdere, en bundlinje der blomstrer og en by der summer af liv.

+ National og international presseomtale

+ Mini csr rapport

+ Logo på hjemmesiden

+ Inspirerende events for ansatte og gæster

+ Førsteret til at købe honningen fra jeres bier

+ Rabat på alle Bybis lækre produkter

Hvordan fungerer det?

Bifamilierne står rundt omkring i byen på taget eller i nærheden af de virksomheder vi samarbejder med. Vi sørger for at bierne har det godt, så der kommer gang i de lokale blomsterbede og spandevis af ultra lokal honning. I kan få jeres egen bigård eller adoptere bifamilier i Bybis allerede eksisterende bigårde. Fx i Botanisk Have, Fælledparken eller på Carlsberg.

Hvad kræver det?

Et par bifamilier kræver ikke andet end 4m2, lidt læ, gode adgangsforhold og masser af kærlighed fra vores dygtige biavlere. Fra april til september besøger vi bierne en gang ugentligt.


Se vores sponsorer og samarbejdspartnere her.


Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for et CSR samarbejde.


“Projektet lykkedes over alle forventninger. At tilknytte mennesker med psykiske problemer, det lokale miljø og Lundbecks medarbejdere er ikke bare smukt og sjovt – det er også i overensstemmelse med Lundbecks formål. Vi, der arbejder hos Lundbeck, e2r blevet meget glade for bierne og kontakten til biavlerne. At honningen også smager godt, er jo kun et ekstra plus!”

Ellen Dahl Frederiksen
CR Coordinator, Lundbeck

 

CREDIT DR

Bier på Danmarks Radio